Welkom

Uw maaltijd natuurlijk van Zilverzorg

Zilverzorg is een dienstverlenende organisatie in de regio Arnhem – Nijmegen die zich richt op huishoudelijke hulp, gezelschap, computerondersteuning en maaltijden (met of zonder begeleiding).

Uniek spaarsysteem

Zilverzorg heeft een uniek spaarsysteem voor al haar diensten. Dit betekent o.a. dat u voor iedere maaltijd een spaarzegel ontvangt. Bij iedere 20 spaarzegels ontvangt u een uur dienstverlening van Zilverzorg naar keuze. Ook kunt u deze spaarpunten weer inzetten voor het bestellen van maaltijden.

Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten, zonder zout of een dieet? Het is zo geregeld.

Dat geldt trouwens ook voor het bestellen. Met de persoonlijke menukaart kunt u elke dag kiezen waar u zin in heeft, aangevuld met verse boodschappen. Bekijk het assortiment en stel u eigen maaltijd samen.

verse gerechten thuisbezorgd

Koken onze koks uw maaltijd, dan eet u heerlijk. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, wij helpen u graag verder via onze infobalie.